divendres, 28 de febrer del 2020

ACTIVITAT GYM: MARATÓ PER L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA.

 Aquest mes de febrer el grup de grans i joves que assisteixen al CEM Colom han participat de la “Marató per l’emergència climàtica”. Voleu saber de què es tracta?
És una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia i aigua en la que participen 72 edificis i equipaments municipals de tots els districtes de Barcelona. Destina l’estalvi econòmic aconseguit a projectes per donar resposta a l’emergència climàtica. En aquest cas, vam fer una classe de spinning on a partir de la suma de totes les nostres pedalejades vam aconseguir un estalvi d’energia que es traduirà en una quantitat de diners que es destinarà a la creació d’horts socials.
Setmanalment fan un control dels consums d’aigua, electricitat, gas i emissions de CO2., i d’aquesta manera com a usuaris dels edificis i equipaments municipals som conscients de l’impacte que tenen les nostres accions sobre el canvi climàtic.
Deu ni dó el que hem suat, ho hem donat tot! I n’estem ben contents/es i satisfets/es ja que ha estat per una molt bona causa  i ens ha permès parar atenció a com consumim l’energia, i adonar-nos que amb petites accions quotidianes podem reduir molt la nostra petjada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada