dijous, 5 de març del 2020

1A SESSIÓ PROJECTE FIVALIN - GASOL FUNDATION


El dimecres 26 de febrer vam rebre una visita molt especial... l’equip de GASOL FUNDATION!
Aquesta fundació va ser creada al 2003 pel Pau i el Marc Gasol amb la missió de reduir l’obesitat infantil a través de la promoció de l’esport i l’activitat física, una alimentació saludable, les hores i la qualitat del descans i l’equilibri emocional, dels nens i nenes, joves i les seves famílies.

 







El grup de grans i les seves famílies participem concretament del PROJECTE FIVALIN (Fitness, Value and Healthy Lifestyles), un projecte familiar per a la prevenció de l’obesitat infantil que, a través de la activitat física, treballa estils de vida  i valors amb nens d’entre 8 i 12 anys en risc de exclusió social i els seus referents familiars. D’aquesta manera es volen reduir les desigualtats socials en l’àmbit de la salut i promoure el ple desenvolupament de la població infantil. 


El projecte consta de tres sessions. I actualment, hem realitzat la primera. Va consistir en diferents jocs esportius i de coneixement. També vam omplir infants i famílies diferents qüestionaris sobre els hàbits de vida per tal poder enfocar les següents sessions sabent d’on partim. A més, vam gaudir d’un berenar súper saludable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada