dijous, 19 de març del 2020

DIA DE LA DONA



DIA DE LA DONA

En motiu que el dia 8 de març va tenir lloc el Dia Internacional de la Dona o Dia de la Dona Treballadora el grup de grans va realitzar una activitat per reflexionar-ne al respecte. 

En primer lloc, entre tots vam rememorar on, quan i per què es va instaurar aquest dia al calendari. I, a continuació, vam jugar al “Dau de rols”. Aquesta activitat consistia en tirar un dau on hi apareixien: cançons, pel·lícules, escenes de la vida quotidiana i contes populars. Així doncs, per torns un dels infants tirava el dau i escollia dreta o esquerra ja que l’educadora tenia una targeta a cada ma amagada darrere l’esquena, que indicava que s’havia d’analitzar el rol de l’home o el de la dona. Vam estar analitzant el rols, estereotips, mites, prejudicis, expectatives, igualtat d’oportunitats i  igualtat de drets, entre d’altres aspectes.



Van sortir molts exemples que ens van fer reflexionar, prendre consciència i tenir una visió més crítica davant de desigualtats o aspectes tòxics en les relacions. I tenir un discurs més fonamentat per tal de per tal de poder promoure i reivindicar la igualtat de drets i les relacions sanes.

Seguirem treballant i construint en aquesta línia ja que el grup de grans tenim clar que cada dia és 8 de març!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada