divendres, 24 d’abril del 2020

MÉS ACTIVITATS DEL GRUP DE GRANS!


Hola, hola!!!
Seguim amb les activitats que han portat a terme els nens i nenes del Grup de Grans durant aquesta setmana:

En Lucas ha fet aquest conill de Pasqua, activitat proposada a l’Instagram de @fundaciosocialraval. T’ha quedat molt divertit!!!


La Yousra no ha parat aquests dies! Ha fet: un pastís tonyina seguint la proposta de l’Instagram @fundaciosocialraval,  una mona de xocolata espectacular i per últim “torrijas”. No deixes mai de sorprendre’ns amb noves receptes i propostes. Gràcies per ser tan compromesa i participativa. 




En Yassir ha fet unes galetes que ens morim de ganes de provar. Ens encanta veure que s’ho passa d’allò més bé a la cuina.


L’Ainhoa ha fet un pastís de xocolata amb una pinta exquisida! I també pancakes. Ja ho sospitàvem però ens ha acabat de demostrar que té la ma trencada amb els dolços.


L’Arianna ha fet una mona amb molta xocolata, ous de pasqua i toppings per decorar. Estava tant bona que no va poder resistir-se a menjar-ne un trosset abans de fer la fotografia. (:


La Ylenia ha fet l’activitat que vam proposar des de l’Instagram @fundaciosocialraval en relació al Dia de la Terra. Un mòbil penjant que ens recorda la importància de reduir el consum i els residus que aquest genera, reutilitzar tot allò que sigui possible i reciclar degudament. Felicitats Ylenia, has fet molt bona feina i t’ha quedat genial!


En Vince Johan ha fet un dibuix de l’arc iris amb el lema “Tot sortirà bé”. T’ha quedat molt bonic i agraïm moltíssim el teu detall. Ens has animat a tots/es. (:


 Esperem seguir rebent moltes més activitats vostres ja que ens impulsen a seguir treballant amb més forces que mai. Moltes gràcies a tots/es. 
SOU GENIALS!!!




1 comentari: