dijous, 9 d’abril del 2020

AQUESTS DIES DE CONFINAMENT SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM


Hola a tots i a totes!
Com esteu?
Nosaltres pensem molt en vosaltres i desitgem que estigueu bé de la mateixa manera que les vostres famílies i aquells/es a qui estimeu.
Estan sent unes setmanes estranyes per a tots/es ja que és una situació nova i desconeguda. Però com bé sabeu, hem de seguir totes les indicacions per tal que vagi cap a millor. Sou nens i nenes molt responsables i compromesos, i us volem felicitar perquè ho esteu fent genial.
En aquesta vida tot dura un temps determinat, així que no patiu, passarà. I, esperem que sigui més aviat que tard perquè tenim un munt de ganes de veure-us, de riure amb vosaltres, de què ens expliqueu com us ha anat el dia, d’abraçar-vos, de fer activitats xules... i de fer deures també!
En relació a això, recordeu que podeu demanar-nos material de reforç escolar, suport amb els deures, correcció d’activitats, etc.

Tal i com us hem informat HEM CREAT UN PERFIL D’INSTAGRAM: @fundaciosocialraval, allà podeu seguir-nos i veure totes les iniciatives i propostes que us compartim: receptes de cuina, manualitats, rutines, reptes i consells de prevenció, entre d’altres. 

Una abraçada gegant dels educadors del grup de grans, Jérémie i Clàudia.




2 comentaris: